Nemef actie Nationale Inbraakpreventie Weken 2021

Nemef actie Nationale Inbraakpreventie Weken 2021

Nooit meer vergeten uw deur op slot te doen? Nu 20,- euro cashback bij aankoop van het Nemef zelfsluitende veiligheidsslot 4100 plus

Als officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken doet Nemef er alles aan doen om Nederland veiliger te maken. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid het Nemef 4100 plus veiligheidsslot extra voordelig aan te schaffen. Koopt u in de maanden mei en juni dit innovatieve slot, dan kunt u tot 15 juli 2021 profiteren van een cashback van maar liefst 20,- euro. Zo heeft u een premium SKG** veiligheidsslot met extra functies voor de prijs van een regulier veiligheidsslot.

Deur dichttrekken is altijd op slot

Hoe vaak vraagt u zichzelf af of u de deur wel op slot heeft gedraaid? Veel mensen zijn er niet gerust op. Met Nemef 4100 plus hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Dit slimme slot draait uw voordeur automatisch op slot. Nemef 4100 plus is een veiligheidsslot dat geschikt is voor alle houten deuren die als voordeur dienen. Door een slimme zelfvergrendeling valt de nachtschoot altijd automatisch in het slot. Veilig en makkelijk!

Doe mee met de actie en upload uw aankoopbon!

Voor meer informatie over deze actie(voorwaarden) verwijzen wij u graag naar www.nemef.nl/actie. De actie loopt van 1 mei 2021 tot en met 30 juni 2021. U kunt uw aankoopbon tot 15 juli 2021 uploaden. Doet u al mee?