Optimale inbraakpreventie met alarmsysteem Yale Smart Home

Een alarmsysteem schrikt inbrekers af

Een alarmsysteem kan inbrekers behoorlijk afschrikken. Met de Yale alarmsystemen heeft u altijd de volledige controle over de beveiliging van uw huis. Zo kunt u op afstand beelden bekijken of direct een gratis melding op uw smartphone ontvangen zodra het alarm afgaat.

Alarm installaties

Yale alarmsystemen zijn veilig en daarnaast eenvoudig uit te breiden, te installeren én te beheren met een smartphone via handige apps. De smart hub is het hart van het systeem. Hierop kunnen tot 40 accessoires worden aangesloten.

IP beveiligingscamera’s voor uw woning

De alarmsystemen kunnen bijvoorbeeld worden gekoppeld aan IP beveiligingscamera’s. Deze camera’s werken via het Internet Protocol (IP). De beelden die door de camera worden geregistreerd worden verzonden via een bekabeld (UTP) netwerk, of via een draadloos WiFi netwerk. Een IP camera wordt ook wel aangeduid als IP cam, internet camera of netwerk camera.

Bewegingssensor en rookmelder

Het voordeel van de Yale alarmsystemen is dat u deze tevens kunt gebruiken in combinatie met bewegingssensoren en rookmelders, maar ook met deur-/raamcontacten en slimme stekkerschakelaars. Zo kunt u het systeem zelf samenstellen en passend maken voor uw woning.

Meer info
Wilt u meer weten over Yale Smart Living en bent u benieuwd welk alarmsysteem of welke beveiligingscamera het beste bij u past? Ontdek de mogelijkheden op de website van Yale.

Yale Smart Living is officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie Weken.