Yale consumentenactie voor Nationale Inbraakpreventie weken

Gratis accessoire bij aankoop van een Yale Smart Home alarmsysteem

Als officieel partner van de Nationale Inbraakpreventie weken heeft Yale Smart Living een speciale consumentenactie opgezet. Bij aankoop van een Yale Smart Home alarmsysteem in de maanden mei en juni, ontvangt u nu tijdelijk een gratis accessoire.

Een alarmsysteem schrikt inbrekers af
Een alarmsysteem kan inbrekers behoorlijk afschrikken. Met de Yale alarmsystemen heeft u altijd de volledige controle over de beveiliging van uw huis. Zo kunt u op afstand beelden bekijken of direct een gratis melding op uw smartphone ontvangen zodra het alarm afgaat.

Kies een systeem dat perfect bij u past
Yale alarmsystemen zijn veilig en daarnaast eenvoudig uit te breiden, te installeren én te beheren met een smartphone via handige apps. De smart hub is het hart van het systeem. Hierop kunnen tot 40 accessoires worden aangesloten. Denk bijvoorbeeld aan bewegingssensoren, deur-/raamcontacten, maar ook rookmelders, slimme stekkerschakelaars en camera’s. Zo kunt u het systeem zelf samenstellen en passend maken voor uw woning.

Gratis accessoire bij aankoop van een Yale alarmkit
Wanneer u in mei of juni 2018 een Yale Smart Home alarmsysteem SR-2100i of SR-3200i koopt, ontvangt u een gratis accessoire. Op onze speciale actiepagina www.yalelock.nl/nipwactie vindt u alle informatie en de voorwaarden van deze actie.

Meer info
Wilt u meer weten over Yale Smart Living en bent u benieuwd welk alarmsysteem het beste bij u past? Check snel: www.yalelock.nl/smartliving